Vanuit kennis van verschillende vakgebieden en gevoel voor wat écht belangrijk is adviseren en begeleiden wij vanuit Ten Have en Partners mensen en organisaties bij hun zoektocht naar nieuwe en werkende oplossingen. We combineren op creatieve wijze kennis en nieuwe inzichten en creëeren veranderkracht door spanning en scherpte te maken.

Vanuit kennis van verschillende vakgebieden en gevoel voor wat écht belangrijk is adviseren en begeleiden wij vanuit Ten Have en Partners mensen en organisaties bij hun zoektocht naar nieuwe en werkende oplossingen. We combineren op creatieve wijze kennis en nieuwe inzichten en creëeren veranderkracht door spanning en scherpte te maken.

thp

Historie

In 1992 besloot Cher ten Have zijn baan als maatschappelijk werker op te zeggen en startte hij als éénpitter Ten Have & Partners. Als studentenleider stond hij al achter de microfoon op het malieveld en brak hij op een landelijke manifestatie een lans voor het zelfstandig ondernemerschap voor zijn beroepsgroep. 

Zijn verlangen was om, samen met gelijkgestemden, mensen in organisaties in contact te brengen met dat waar ze blij van werden en waar ze goed in waren, vanuit de overtuiging dat dit zowel de mensen als de organisaties verder zou brengen. Zijn verlangen bleek aanstekelijk.

Hij ontwikkelde niet alleen een uitgebreid portfolio bij veel verschillende klanten, maar bleek ook een inspirator voor andere professionals waar hij op veel verschillende manieren mee samenwerkte. De organisatievorm veranderde voortdurend mee (wij zijn een echte operationele adhocratie). 

Ten Have & Partners ontwikkelde zich van een BV met twee directeuren en een aantal mensen in loondienst, via een maatschap met zeven partners, naar een netwerkorganisatie met negen partners. De naam Ten Have & Partners veranderde in 2010 naar THP: opgeduwd door een van onze trouwe klanten, de defensieorganisatie, die ons al 12 jaar zo noemde.

In 2010 verruilde Cher, samen met zijn levens- en zakelijke partner Mary van Boxtel, de Randstad voor de Brabantse vestingstad Heusden. Een jaar later volgde ook hun dochter Maartje Jongen, sinds 2013 partner bij THP. Hun oudste dochter, Mijke van Poppel, beheert al jaren de THP website en is verantwoordelijk voor het bouwen en inrichten van de ELO.

Dat afstand een component is van verbinding werd de afgelopen jaren steeds duidelijker. De verbinding met de THP partners werd losser en nieuwe verbindingen met andere samenwerkingspartners werden gelegd. Een proces van loslaten en opnieuw beginnen. 

Inmiddels hebben we een mooi portfolio in Brabant en Gelderland opgebouwd, met af en toe nog een uitstapje buiten de regio en werken we met veel plezier samen met Willy Verkuijlen en Maaike van Walstijn.

Na vijf jaar wonen en werken in Brabant, passen we ons opnieuw aan aan onze Brabantse omgeving en ondernemen we sinds 1 januari 2015 vanuit ons familiebedrijf, met de nu weer passende naam Ten Have & Partners. 

Voor u als klanten gaan we door op de manier die u van ons gewend bent: 

Met de innovatiekracht en de passie van Cher, de wijsheid en betrouwbaarheid van Mary, de jeugd en de vormkracht van Maartje en de technische ondersteuning van Mijke zullen we ook in de toekomst vanuit 

Vrijheid
Verschil maken, door in
Verbinding met onze klanten een
Voorbeeld te zijn in de gewenste
Verandering

Met onze partners uit de Randstad zullen we verbonden blijven via THP Opleidingen en Trainingen, een geaccrediteerd opleidingsinstituut, van waaruit BTW vrij gewerkt kan worden.

Actuele vraagstukken waar wij als bureau aan meewerken

  • Hoe geven we vorm aan de verschuivingen in het zorglandschap?
  • Hoe kunnen we de werkzaamheden weer vanuit de bedoeling in plaats van door regels en procedures organiseren?
  • Hoe versterken we beroepsgerichte persoonlijke ontwikkeling en leiderschap?
  • Hoe geven we burgerinitiatieven de ruimte?
  • Hoe helpen we overheidsorganisaties bij het realiseren van de gewenste koers?
  • Hoe helpen we onderwijsinstellingen in de zorg voor kinderen en medewerkers?
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Cher ten Have - Adviseur en veranderkundige

Cher ten Have

Adviseur en veranderkundige

Lees meer

Mary van Boxtel - Transitiecoach

Mary van Boxtel

Transitiecoach

Lees meer

Maartje Jongen - Spraakmaker

Maartje Jongen

Spraakmaker

Lees meer

Mijke van Poppel - E-learning

Mijke van Poppel

E-learning

Lees meer